Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: golden smog Songtekst: scotch on ice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: golden smog - scotch on ice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van scotch on ice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van golden smog! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van golden smog en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals scotch on ice .

Origineel

She down on my socks Getting ice for my scotch Never bending my ear Just chilling my beers She don't say much She's cold to the touch Sometimes it's rough With her handcuffs and stuff She likes what I got She takes what I give her She feels so real Just don't look into her eyes If I come home late The love is still great Doesn't follow the trends [Incomprehensible], how she bends She likes it on top Little cream, a lil' crop And it's getting better She likes what I got Takes what I give her She feels so real Just don't look into her eyes Oh, you give me so much pleasure Oh, I wish you were alive Oh, it gives me so much pleasure Oh, it makes me feel alive She likes what I got Takes what I give her She feels so real Just don't look into her eyes Oh, you give me so much pleasure Oh, I wish you were alive Oh, it gives me so much pleasure Oh, it makes me feel alive She comes in a box My own private fox She's pretty in pink She cleans in the sink She don't say much She's cold to the touch Doesn't complain Travel to Spain She likes it rough With her handcuffs and stuff She comes up tough There's a cream on the crop She's passing my socks Getting ice for my scotch Never bending my ear Just chilling my beers

 

Vertaling

Zij op mijn sokken Haalt ijs voor mijn scotch Nooit buigt ze mijn oor Ze koelt alleen mijn biertjes Ze zegt niet veel Ze is koud om aan te raken Soms is het ruw Met haar handboeien en zo Ze houdt van wat ik heb Ze neemt wat ik haar geef Ze voelt zo echt aan Kijk niet in haar ogen Als ik te laat thuis kom De liefde is nog steeds groot Volgt niet de trends [Onbegrijpelijk], hoe ze buigt She likes it on top Little cream, a lil' crop And it's getting better Ze houdt van wat ik heb Neemt wat ik haar geef Ze voelt zo echt aan Kijk maar niet in haar ogen Oh, je geeft me zoveel plezier Oh, ik wou dat je leefde Oh, het geeft me zoveel plezier Oh, het geeft me het gevoel dat ik leef Ze houdt van wat ik heb Neemt wat ik haar geef Ze voelt zo echt aan Kijk gewoon niet in haar ogen Oh, je geeft me zoveel plezier Oh, ik wou dat je leefde Oh, het geeft me zoveel plezier Oh, het geeft me het gevoel dat ik leef Ze komt in een doos Mijn eigen privé vos Ze is mooi in roze Ze maakt schoon in de gootsteen Ze zegt niet veel Ze voelt koud aan Ze klaagt niet Reist naar Spanje Ze houdt van ruw Met haar handboeien en zo Ze komt er stoer uit There's a cream on the crop Ze gaat langs mijn sokken Haalt ijs voor mijn scotch Nooit buigt ze mijn oor Ze koelt gewoon mijn biertjes