Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goldie hill Songtekst: i love you because

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goldie hill - i love you because ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love you because? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goldie hill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goldie hill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love you because .

Origineel

I love you because you understand dear Every single thing I try to do You're always there to lend a halping hand dear Most of all I love you cause you're you No matter what the world may say about me I know your love will always see me through I love you for the way you never doubt me But most of all I love you cause you're you [ piano ] I love you because my heart is lighter Every time I'm walking by your side I love you because the future's brighter The door to heaven dear is opened wide No matter what may be the style or season I know your heart will always be true I love you for a hundred thousand reasons But most of all I love you cause you're you

 

Vertaling

Ik hou van je omdat je het begrijpt, lieverd. Alles wat ik probeer te doen Je bent er altijd om me een helpende hand te bieden Ik hou vooral van je omdat jij jij bent Wat de wereld ook over me zegt Ik weet dat jouw liefde me er altijd doorheen zal helpen. Ik hou van je omdat je nooit aan me twijfelt Maar het meest van alles hou ik van je omdat je jij bent [ piano ] Ik hou van je omdat mijn hart lichter is Every time I'm walking by your side Ik hou van je omdat de toekomst rooskleuriger is De deur naar de hemel is wijd open Wat ook de stijl of het seizoen mag zijn Ik weet dat je hart altijd trouw zal zijn Ik hou van je om honderdduizend redenen Maar ik hou vooral van je omdat je jij bent