Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goldie lookin chain Songtekst: 21 onces

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goldie lookin chain - 21 onces ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 21 onces? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goldie lookin chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goldie lookin chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 21 onces .

Origineel

I need to shift this draw quick as fuck Flip the cash and take my cut It's really powerful, it's so strong But I'm selling it fast and it's nearly all gone I'll sell you the 9-bar or just the ounce I'll sell you little bits or large amounts Adam Hussain, remember me? Selling draw from my Capri Want some draw? With me you'll score Cos I grows this shit out o' my nan's back door Bongs big as, blow buckets, I sell like ounces to schoolkids but I don't care, fuck it Get it on tick, but make it quick I just got a load of wicked Thai stick Party's going down, I'll bring the brown Tonight it's going off in Newport town [Chorus] I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow So if you want some let me know, cos I really gotta go I got 21 ounces of blow, blow, blow People watch me like Match of the Day I've got a stack of weed like a bale of Hay I drive my Capri like Colin Macrae And I gotta drop some weed off in Alway I've got really good scales and my deals and my deals are proper The prices is wicked too just like Happy Shopper I sells the best skunk you tell by the smell I'll also sell you fags and Rizlas as well Oi, clart! Don't fuckin' start Or I'll whip you with my chain and it'll fuckin' smart Weed's green, like a frog My frown will make you shake like a shitting dog Ten or Twenty, I got plenty I'm still selling draw down Pillgwenlly Getting laid, not getting played Don't give a fuck as long as I get paid [Chorus] I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow So if you want some let me know, cos I really gotta go I got 21 ounces of blow, blow, blow I'm driving, feel insane Cos the boot's rammed with Mary Jane That's right, it's Benny Blanco Selling the speed and the blow Out of my car, cos that's how it's done Pigs bust me twice and it got me on the run Adam Hussain, I'm fuckin' GLC, Cos if you wanted THC come see me There's a new dance going on, In Newport, it's called the funky bong You wiggle your hips and start to show off Breathe in and out and then you cough You can only do it when you're smoking a cone You can do it with your mates or all alone Right to the left, left to the right GLC and the funky bong, alright? [Chorus] I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow So if you want some let me know, cos I really gotta go I got 21 ounces of blow, blow, blow Raw speed, whatever you need Cos I've always got a big bag of weed My shit ain't bunk, I sell skunk Out of my low-ride Capri's trunk Wanna gurn? You better learn Your missus'll get free pills burping my worm She's on all fours, wouldn't touch her with yours Cos she looks like the wookie outta fuckin' Star Wars I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow So if you want some let me know, cos I really gotta go I got 21 ounces of blow, blow, blow I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow So if you want some let me know, cos I really gotta go I got 21 ounces of blow, blow, blow You're not fuckin' CID, are you?

 

Vertaling

Ik moet deze loting zo snel mogelijk verplaatsen. Draai het geld om en neem mijn deel. Het is echt krachtig, het is zo sterk Maar ik verkoop het snel en het is bijna allemaal weg. Ik verkoop je de 9-bar of alleen de ounce Ik verkoop je kleine beetjes of grote hoeveelheden. Adam Hussain, ken je me nog? Ik verkoop trekjes van mijn Capri Wil je een trekje? Bij mij zul je scoren. Want ik kweek deze shit uit mijn oma's achterdeur Waterpijpen zo groot als, blow emmers, Ik verkoop als ounces aan schoolkinderen, maar het kan me niet schelen, fuck it Krijg het op tik, maar doe het snel Ik heb net een lading slechte Thaise stick Party's going down, I'll bring the brown Tonight it's going off in Newport town [refrein] Ik heb 21 ons wiet Ik heb 21 ons wiet Dus als je wat wilt laat het me weten, want ik moet echt gaan Ik heb 21 ons winden, winden, winden Mensen kijken naar me als Match of the Day I've got a stack of weed like a bale of Hay Ik rij in mijn Capri zoals Colin Macrae En ik moet wat wiet afleveren in Alway Ik heb echt goede schalen en mijn deals en mijn deals zijn goed De prijzen zijn ook geweldig net als Happy Shopper Ik verkoop de beste skunk, je merkt het aan de geur Ik verkoop je ook sigaretten en Rizlas. Oi, clart! Begin verdomme niet Of ik sla je met m'n ketting en dat zal je leren. Weed is groen, als een kikker. Mijn frons zal je laten beven als een schijtende hond. Tien of twintig, ik heb er genoeg Ik verkoop nog steeds trekjes in Pillgwenlly Ik neuk, niet dat ik bespeeld word Het kan me geen reet schelen, zolang ik maar betaald krijg [refrein] Ik heb 21 ons blow Ik heb 21 ons blow Dus als je wat wilt laat het me weten, want ik moet echt gaan Ik heb 21 ons blow, blow, blow I'm driving, feel insane Omdat de kofferbak vol zit met Mary Jane Dat klopt, het is Benny Blanco Selling the speed and the blow Uit m'n auto, want zo gaat dat. Pigs bust me twice and it got me on the run Adam Hussain, ik ben GLC, Want als je THC wilt, kom dan naar mij. Er is een nieuwe dans aan de gang, In Newport, heet het de funky bong. Je wiebelt met je heupen en begint te pronken. Adem in en uit en dan hoest je Je kan het alleen doen als je een cone rookt Je kan het met je vrienden doen of helemaal alleen Rechts naar links, links naar rechts GLC and the funky bong, alright? [refrein] I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow Dus als je wat wilt laat het me weten, want ik moet echt gaan I got 21 ounces of blow, blow, blow Rauwe speed, wat je maar nodig hebt Want ik heb altijd een grote zak wiet My shit ain't bunk, I sell skunk Uit de kofferbak van mijn low-ride Capri Wil je draaien? Je kunt het maar beter leren. Je vrouw krijgt gratis pillen als ze mijn worm boert Ze is op handen en voeten, ik zou haar niet aanraken met de jouwe Want ze ziet eruit als een wookie uit Star Wars. I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow Dus als je wat wilt laat het me weten, want ik moet echt gaan I got 21 ounces of blow, blow, blow I got 21 ounces of blow I got 21 ounces of blow Dus als je wat wilt laat het me weten, want ik moet echt gaan I got 21 ounces of blow, blow, blow Je bent toch niet van de CID, of wel?