Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goldman jean jacques Songtekst: natacha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goldman jean jacques - natacha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van natacha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goldman jean jacques! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goldman jean jacques en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals natacha .

Origineel

De mes tristesses me reste un grand manteau Qui laisse passer le froid De ces lambeaux de jeunesse un vieux chapeau Qui ne me protège pas Je sais mieux choisir un chemin, Me méfier d'une main Tu vois je ne sais rien Le temps qui passe ne guérit de rien Natacha Toi tu le sais bien De mille ans de froid, de toundra De toutes ces Russies qui coulent en toi De trop d'hivers et d'espoirs et d'ivresse Au chant des Balalaïkas Tu dis qu'on a peur et qu'on glisse en ses peurs Comme glissent les nuits de Viatka Dans chacun de tes baisers Natacha C'est tout ce qui m'attache à toi.

 

Vertaling

Ik blijf achter met een grote laag droefheid Dat laat de kou door Ik weet niet wat ik er aan moet doen, maar ik weet niet zeker Dat beschermt me niet. Ik weet wel beter dan een pad te kiezen, Ik kan geen hand vertrouwen Zie je, ik weet niets De tijd die voorbijgaat is een remedie voor niets Natacha Je kent het goed. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik eraan moet doen, ik weet niet wat ik eraan moet doen Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik weet niet wat ik moet doen. Op het lied van de Balalaïka's Je zegt dat we bang zijn en dat we wegglijden in onze angsten Ik weet niet wat ik eraan moet doen, ik weet niet wat ik eraan moet doen Ik weet niet zeker of ik gelijk heb of niet. C'est tout ce qui m'attache à toi.