Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: golpes bajos Songtekst: necesito saber

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: golpes bajos - necesito saber ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van necesito saber? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van golpes bajos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van golpes bajos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals necesito saber .

Origineel

Siento llegar con retraso Por culpa de mi reloj No he podido hacer la compra Ni afeitarme para la ocasion Sabes que soy un desastre Pero me defiendo bien Si me ves tan apurado Por que no quieres volver? No consigo concentrarme Pensando en vosotros dos Y no logro acostumbrarme A vivir sin tu calor Lo nuestro fue un locura Necesito saber si en tu corazon Hay lugar para el perdon Sigues igual de bonita Pero te noto cambiada Con ese corte de pelo Pareces mucho mas delgada Yo echo de menos al nino Me gustaria explicarle Que aunque no vivamos juntos Seguire siendo su padre Por mucho que hayas cambiado Me gustaria probar Si mi amor es verdadero Todo se puede arreglar No digas que no me quieres Sabes que merezco una oportunidad! Al menos puedo intentar

 

Vertaling

Sorry dat ik te laat ben. Vanwege mijn horloge Ik ben niet in staat geweest om de boodschappen te doen Of scheer je voor de gelegenheid Je weet dat ik een puinhoop ben Maar ik kan mezelf wel redden. Als je me zo gehaast ziet Waarom wil je niet terugkomen? Ik kan me niet concentreren. Ik denk aan jullie twee. En ik kan er niet aan wennen Ik kan er niet aan wennen om zonder jouw warmte te leven. En ik kan er niet aan wennen om zonder jouw warmte te leven Ik moet weten of je in je hart Er is ruimte voor vergeving Je bent nog steeds even mooi als altijd Maar ik merk dat je veranderd bent Met dat kapsel Je ziet er zo veel dunner uit Ik mis de jongen. Ik wil hem graag uitleggen Dat ook al wonen we niet samen Ik zal nog steeds zijn vader zijn. Zoveel als je veranderd bent Ik wil graag bewijzen Als mijn liefde waar is Alles kan hersteld worden. Zeg niet dat je niet van me houdt Je weet dat ik een kans verdien! Ik kan op zijn minst proberen