Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goo goo dolls Songtekst: i'm still here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goo goo dolls - i'm still here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm still here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm still here .

Origineel

I am a question to the world. Not an answer to be heard. Or a moment that's held in your arms. And what do you think you'd ever say?. I won't listen anyway. You don't know me. And I'll never be what you want me to be. And what do you think you'd understand?. I'm a boy, no, I'm a man. You can't take me and throw me away. And how can you learn what's never shown?. Yeah, you stand here on your own. They don't know me. Cause I'm not here. Chorus:. And I want a moment to be real. Wanna touch things I don't feel. Wanna hold on and feel I belong. And how can the world want me to change?. They're the ones that stay the same. They don't know me. Cause I'm not here. And you see the things they never see. All you wanted I could be. Now you know me and I'm not afraid. And I want to tell you who I am. Can you help me be a man?. They can't break me. As long as I know who I am. Chorus:. And I want a moment to be real. Wanna touch things I don't feel. Wanna hold on and feel I belong. And how can the world want me to change?. They're the ones who stay the same. They can't see me. But I'm still here. They can't tell me who to be. Cause I'm not what they see. Yeah, the world is still sleepin'. While I keep on dreamin' for me. And their words are just whispers and lies. That I'll never believe. Chorus:. And I want a moment to be real. Wanna touch things I don't feel. Wanna hold on and feel I belong. And how can they say i'll never change?. They're the ones who stay the same. I'm the one now. 'Cause I'm still here. I'm the one. Cause I'm still here. I'm still here. I'm still here. I'm still here

 

Vertaling

Ik ben een vraag voor de wereld. Niet een antwoord om gehoord te worden. Of een moment dat in je armen wordt gehouden. En wat denk je dat je ooit zou zeggen? Ik zal toch niet luisteren. Je kent me niet. En ik zal nooit zijn wat jij wilt dat ik ben. En wat denk je dat je zou begrijpen? Ik ben een jongen, nee, ik ben een man. Je kunt me niet meenemen en weggooien. En hoe kun je leren wat je nooit hebt laten zien? Ja, je staat hier alleen. Ze kennen me niet. Want ik ben niet hier. Refrein. En ik wil een moment om echt te zijn. Ik wil dingen aanraken die ik niet voel. Ik wil me vasthouden en voelen dat ik erbij hoor. En hoe kan de wereld willen dat ik verander? Zij zijn degenen die hetzelfde blijven. Ze kennen me niet. Omdat ik niet hier ben. En jij ziet de dingen die zij nooit zien. Alles wat je wilde dat ik kon zijn. Nu ken je me en ik ben niet bang. En ik wil je vertellen wie ik ben. Kun je me helpen een man te zijn? Ze kunnen me niet breken. Zolang ik weet wie ik ben. Refrein. En ik wil een moment om echt te zijn. Ik wil dingen aanraken die ik niet voel. Ik wil me vasthouden en voelen dat ik erbij hoor. En hoe kan de wereld willen dat ik verander? Zij zijn degenen die hetzelfde blijven. Ze kunnen me niet zien. Maar ik ben er nog steeds. Ze kunnen me niet vertellen wie ik moet zijn. Want ik ben niet wat zij zien. Ja, de wereld slaapt nog steeds. Terwijl ik blijf dromen voor mezelf. En hun woorden zijn slechts gefluister en leugens. Dat ik nooit zal geloven. Chorus:. And I want a moment to be real. Ik wil dingen aanraken die ik niet voel. Ik wil me vasthouden en voelen dat ik erbij hoor. En hoe kunnen ze zeggen dat ik nooit zal veranderen? Zij zijn degenen die hetzelfde blijven. Ik ben nu degene. Want ik ben er nog steeds. Ik ben de ware. Omdat ik nog steeds hier ben. Ik ben nog steeds hier. Ik ben nog steeds hier. I'm still here