Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goo goo dolls Songtekst: iris

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goo goo dolls - iris ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van iris? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals iris .

Origineel

And I'd give up forever to touch you. Cause I know that you feel me somehow. You're the closest to heaven that I'll ever be. And I don't want to go home right now. And all I can taste is this moment. And all I can breathe is your life. Cause sooner or later it's over. I just don't want to miss you tonight. And I don't want the world to see me. Cause I don't think that they'd understand. When everything's made to be broken. I just want you to know who I am. And you can't fight the tears that ain't coming. Or the moment of truth in your lies. When everything feels like the movies. Yeah you bleed just to know you're alive. And I don't want the world to see me. Cause I don't think that they'd understand. When everything's made to be broken. I just want you to know who I am. (break and solo). And I don't want the world to see me. 'Cause I don't think that they'd understand. When everything's made to be broken. I just want you to know who I am. And I don't want the world to see me. 'Cause I don't think that they'd understand. When everything's made to be broken. I just want you to know who I am. I just want you to know who I am. I just want you to know who I am. I just want you to know who I am

 

Vertaling

En ik zou voor altijd opgeven om je aan te raken. Want ik weet dat je me op een of andere manier voelt. Jij bent het dichtst bij de hemel dat ik ooit zal zijn. En ik wil nu niet naar huis gaan. En alles wat ik kan proeven is dit moment. En alles wat ik kan inademen is jouw leven. Want vroeg of laat is het voorbij. Ik wil je vanavond gewoon niet missen. En ik wil niet dat de wereld me ziet. Want ik denk niet dat ze het zouden begrijpen. Als alles gemaakt is om gebroken te worden. Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben. En je kunt niet vechten tegen de tranen die niet komen. Of het moment van de waarheid in je leugens. Wanneer alles voelt als in de film. Ja, je bloedt alleen om te weten dat je leeft. En ik wil niet dat de wereld me ziet. Want ik denk niet dat ze het zouden begrijpen. Wanneer alles gemaakt is om gebroken te worden. Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben. (break en solo). En ik wil niet dat de wereld me ziet. Want ik denk niet dat ze het zullen begrijpen. Als alles gemaakt is om gebroken te worden. Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben. En ik wil niet dat de wereld me ziet. 'Cause I don't think that they'd understand. When everything's made to be broken. Ik wil alleen dat je weet wie ik ben. Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben. Ik wil alleen maar dat je weet wie ik ben. Ik wil alleen maar dat je weet wie ik ben