Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goo goo dolls Songtekst: naked

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goo goo dolls - naked ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naked? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naked .

Origineel

Yeah I'm fadin. And I call out. No one hears me. Never been never felt never thought I'd say a word. Weighed. Down. Safe. Now. You're naked inside your fear. You can't take back all those years. The shots in the dark from empty guns. Are never heard by anyone. Never heard by anyone. Yeah I'm hiding. in the fallout. Now I'm wasted. They don't need me don't want me don't hear a word I say. Weighed. Down. Safe. Now. You're naked inside your fear. You can't take back all those years. Shots in the dark from empty guns. Are never heard by anyone. Never heard by anyone. Inside your head. No one's there. And I don't think I'll ever be. And I don't care. You're naked inside your fear. You can't take back all those years. The shots in the dark from empty guns. Are never heard by anyone.

 

Vertaling

Ja, ik ben aan het dollen. En ik roep. Niemand hoort me. Nooit geweest nooit gevoeld nooit gedacht dat ik een woord zou zeggen. Gewogen. Neer. Veilig. Nu. Je bent naakt in je angst. Je kunt al die jaren niet terugnemen. De schoten in het donker van lege geweren. Zijn nooit gehoord door iemand. Nooit gehoord door iemand. Ja, ik verstop me. In de fall-out. Nu ben ik verspild. Ze hebben me niet nodig, willen me niet, horen geen woord van wat ik zeg. Gewogen. Neer. Veilig. Nu. Je bent naakt in je angst. Je kunt al die jaren niet terugnemen. Schoten in het donker uit lege geweren. Zijn nooit gehoord door iemand. Nooit gehoord door iemand. In je hoofd. Niemand is daar. En ik denk niet dat ik er ooit zal zijn. En het kan me niet schelen. Je bent naakt in je angst. Je kunt al die jaren niet terugnemen. De schoten in het donker van lege geweren. Zijn nooit gehoord door iemand.