Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Goo Goog Dolls Songtekst: Iris

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Goo Goog Dolls - Iris ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Iris? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Goo Goog Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Goo Goog Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Iris .

Origineel

And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life And sooner or later it's over I just don't wanna miss you tonight And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah you bleed just to know you're alive And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am

 

Vertaling

En ik zou voor altijd opgeven om je aan te raken Omdat ik weet dat je me een of andere manier voelt Je bent het dichtst bij de hemel die ik ooit zal zijn En ik wil nu niet naar huis En alles wat ik kan proeven is dit moment En alles wat ik kan ademen is jouw leven En vroeger of later is het voorbij Ik wil je vanavond niet missen En ik wil niet dat de wereld mij ziet Omdat ik niet denk dat ze het zouden begrijpen Als alles moet worden gebroken Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben En je kan de tranen niet tegenkomen die niet komt Of het moment van de waarheid in jouw leugens Wanneer alles voelt alsof de films Ja, je bloeit alleen om te weten dat je leeft En ik wil niet dat de wereld mij ziet Omdat ik niet denk dat ze het zouden begrijpen Als alles moet worden gebroken Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben En ik wil niet dat de wereld mij ziet Omdat ik niet denk dat ze het zouden begrijpen Als alles moet worden gebroken Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben En ik wil niet dat de wereld mij ziet Omdat ik niet denk dat ze het zouden begrijpen Als alles moet worden gebroken Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben Ik wil gewoon dat je weet wie ik ben