Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: good charlotte Songtekst: motivation proclamation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: good charlotte - motivation proclamation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van motivation proclamation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van good charlotte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van good charlotte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals motivation proclamation .

Origineel

Spend your lazy, endless crazy. Days inside my head.. You're so selfish, you're not the only. One who thinks he's dead.. I'm paid to smile, now I'm on trial. For what you think I said.. But I never said that everything would be okay,. And I never said that we would live to see another day.. -CHORUS-. Motivate me. I wanna get myself outta this bed.. Captivate me. I want good thoughts inside of my head.. If I fall down would you come around. Pick me right up off the ground?. If I fall down would you come around. Pick me right up off the ground?. Un-realistic, and narcissistic,. You say I'm selfish and absurd.. You try to change me,. You try to save me,. You say I'm gonna learn.. I'm so blind, I'm out of time,. You're so unkind sometimes.. I never lied, I never lied, I never lied..... 'Cause I never said that everything would be ok,. And I never said that we would live to see another day.... CHORUS. 'cause everything, it will be ok,. You know we're gonna live to see another day.... Yea, yea, yea, yea, yea. Motivate me(I wanna get myself outta this)(x4). Yea!

 

Vertaling

Spendeer je luie, eindeloze gekke. Dagen in mijn hoofd... Je bent zo egoïstisch, je bent niet de enige. Die denkt dat hij dood is... Ik word betaald om te lachen, nu sta ik terecht. Voor wat je denkt dat ik zei... Maar ik heb nooit gezegd dat alles goed zou komen... En ik heb nooit gezegd dat we nog een dag zouden leven... Motiveer me. Ik wil mezelf uit dit bed krijgen. Boei me. Ik wil goede gedachten in mijn hoofd... Als ik val, kom je dan langs? Pak me dan op van de grond. Als ik val, kom je dan langs? Pak me dan van de grond. Onrealistisch en narcistisch. Je zegt dat ik egoïstisch en absurd ben... Je probeert me te veranderen. Je probeert me te redden. Je zegt dat ik het zal leren... Ik ben zo blind, ik heb geen tijd meer... Soms ben je zo onaardig... Ik heb nooit gelogen, ik heb nooit gelogen, ik heb nooit gelogen ..... Want ik heb nooit gezegd dat alles goed zou komen... En ik heb nooit gezegd dat we nog een dag zouden leven... CHORUS. Want alles, het komt goed. You know we're gonna live to see another day .... Yea, yea, yea, yea, yea. Motiveer me(I wanna get myself outta this)(x4). Ja!