Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: good old war Songtekst: maybe mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: good old war - maybe mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van good old war! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van good old war en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe mine .

Origineel

I've been chasing you around When I go up, you're down I'm tired of fooling around Hope you're life is better now You want to run from... I can't give up on... all of my dreams Hope they don't leave me too How long will it take? I already said, "I do" I liked myself with you but you think it's worthless for whatever reasons All of my friends Hope they don't leave me too How long will it take for you I have been here and you've done what you want Call if you want to hide when you don't I don't care All of your dreams Hope they don't leave you too And when no one else sees I see only you How long will it take?

 

Vertaling

Ik heb je achtervolgd Als ik omhoog ga, ga jij naar beneden Ik ben moe van het gek doen Ik hoop dat je leven nu beter is. Je wilt wegrennen van... Ik kan niet opgeven... al mijn dromen Ik hoop dat ze me niet ook verlaten. Hoe lang zal het duren? Ik heb al "ja" gezegd. Ik vond mezelf leuk bij jou maar jij denkt dat het waardeloos is, om welke reden dan ook. Al mijn vrienden. Ik hoop dat ze me niet ook verlaten. Hoe lang zal het duren voor jou Ik ben hier geweest en je hebt gedaan wat je wilde Roep als je wilt Verstop je als je dat niet wilt Het kan me niet schelen. Al je dromen Hoop dat ze je niet ook verlaten En als niemand anders het ziet zie ik alleen jou Hoe lang zal het duren?