Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: good riddance Songtekst: libertine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: good riddance - libertine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van libertine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van good riddance! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van good riddance en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals libertine .

Origineel

Ie been put down been pushed around But they won break me I still believe Been cast aside stood up for ridicule But I still here I feel the same This one for those whol never understand It not a blueprint or a master plan All I know is nothing that Ie done before Held me so strong never steered me wrong And with every passing day Distills my dedication In a clouded world you kept me clear And there a part of you in all Ie done Been second guessed thought immature But for what it worth know that I still here I wonder what I could have done instead To quell the anger boiling in my head Unlike so man y things Youe never let me down

 

Vertaling

Ik ben vernederd, er is met me gesold. Maar ze zullen me niet breken, ik geloof nog steeds Ik ben aan de kant gezet en belachelijk gemaakt Maar ik ben er nog steeds, ik voel hetzelfde Deze is voor hen die het nooit begrepen hebben. Het is geen blauwdruk of een masterplan Alles wat ik weet is dat niets wat ik eerder heb gedaan me zo sterk heeft gehouden, me nooit verkeerd heeft gestuurd En met elke dag die voorbijgaat Distilleert mijn toewijding In een bewolkte wereld hield jij me helder En er is een deel van jou in alles wat ik heb gedaan Ik dacht dat ik onvolwassen was Maar voor wat het waard is, weet dat ik nog steeds hier ben. Ik vraag me af wat ik in plaats daarvan had kunnen doen Om de woede te onderdrukken die in mijn hoofd kookt In tegenstelling tot zo veel dingen Je hebt me nooit in de steek gelaten