Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goodbye elliott Songtekst: the space goes down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goodbye elliott - the space goes down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the space goes down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goodbye elliott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goodbye elliott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the space goes down .

Origineel

The space goes down, Sock me in the stomach three more times. Then ride with me into the sun, Forget your plans, and forget you already have someone Cause grace bestows the morning light, Upon the grace of those who choose, To live a life, with absolutely nothing to loose. So sock me in the stomach three more times, Sock me in the stomach three more times, Then walk away and forget, and forget... And act just fine. I think that Im gonna head for the ocean, I think that Im gonna head for the ocean, And forget, and forget, and forget (I lost you) So take your ideas of autumn in California, And leave me with my hopes of what could've, should've happened, And don't care about my dreams Cause nothing is ever what it seems, So eat your words and drink your lines, And toast to love and all the good times, And bless the chase that brought out the best in you, But the worst in me, The best in you... And a few good songs. Then sock me in the stomach three more times, Sock me in the stomach three more times, And walk away, and forget, and forget, then act just fine. I think that I'm gonna head for the ocean, I think that Im gonna head for the ocean, And forget, and forget, and forget Cause I don't want to ruin what you have, If your happy thats the plan, So I guess ites to you never knowing How in love with you I am, I don't want to ruin what you have, Cause if your happy thats the plan, So i guess ites to you never knowing Howpletely in love I am, So take your ideas of autumn in California, And leave me with my hopes of what could've, should've happened, And don't care about my dreams No nothing is ever what it seems, I read it. I said it. I stole my momma's credit. Yeah I'm cool. I'm hot. Sock me in the stomach three more times.

 

Vertaling

De ruimte gaat naar beneden, Geef me nog drie keer een buik. Rijd dan met mij de zon in, Vergeet je plannen en vergeet dat je al iemand hebt Omdat genade het ochtendlicht schenkt, Op de gratie van degenen die kiezen, Om een ??leven te leiden, met absoluut niets te verliezen. Dus sla me nog drie keer in mijn buik, Geef me nog drie keer een buik Loop dan weg en vergeet en vergeet ... En handel prima. Ik denk dat ik naar de oceaan ga, Ik denk dat ik naar de oceaan ga, En vergeet en vergeet en vergeet (ik ben je kwijt) Dus neem je ideeën over de herfst in Californië, En laat me hopen met wat er had kunnen gebeuren, had moeten gebeuren, En geef niet om mijn dromen Omdat niets ooit is wat het lijkt, Dus eet je woorden en drink je regels, En toast op liefde en alle goede tijden, En zegen de achtervolging die het beste in jou naar boven bracht, Maar het ergste in mij, Het beste in jou ... En een paar goede liedjes. Sok me dan nog drie keer in mijn buik, Geef me nog drie keer een buik En loop weg, en vergeet en vergeet, en handel dan prima. Ik denk dat ik naar de oceaan ga, Ik denk dat ik naar de oceaan ga, En vergeet en vergeet en vergeet Omdat ik niet wil verpesten wat je hebt, Als je blij bent dat is het plan, Dus ik denk dat je het nooit weet Hoe verliefd op je ben ik, Ik wil niet verpesten wat je hebt, Want als je blij bent dat is het plan, Dus ik denk dat je het nooit weet Hoe verliefd ben ik, Dus neem je ideeën over de herfst in Californië, En laat me met mijn hoop op wat er had kunnen gebeuren, had moeten gebeuren, En geef niet om mijn dromen Niets is ooit wat het lijkt, Ik lees het. Ik zei het. Ik heb mijn moeders krediet gestolen. Ja, ik ben cool. Ik ben heet. Geef me nog drie keer een buik.