Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goodbye elliott Songtekst: ticket to love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goodbye elliott - ticket to love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ticket to love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goodbye elliott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goodbye elliott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ticket to love .

Origineel

i want a ticket to somewhere, where i can find the face to leave the memories of Holland, i want a ticket to somewhere, anywhere but here. have you ever felt like there's nowhere, where you cant find the space to breath the life you've been given, i want a ticket to somewhere miles away from here, maybe its in the air (2x) if its not enough yet, im in love, and the new year romantics just make me feel more alone, put me on a fast jet, cause i dont like it on my own, a ticket to love, a ticket to love, would bring me home, bring me home. i want a ticket to happy, and i heard they were free, but i just have to chase her down, i want a ticket to happy, to wipe away this upside down smile. i remember the ocean, and how it never seemed so close, than when i was with you, i want a ticket to somewhere, and i think i know where now. if its not enough yet, im in love, and the new year romantics just make me feel more alone, put me on a fast jet, cause i dont like it on my own, a ticket to love, a ticket to love, would bring me home, bring me home. boat or plane, wrong or right sun or rain, i'll leave tonight, train or car night or day see you later navigator. boat or plane, wrong or right sun or rain, i'll leave tonight, train or car night or day say the words, and i'm on my way. if its not enough yet, im in love, and the new year romantics just make me feel more alone, put me on a fast jet, cause i dont like it on my own, a ticket to love, a ticket to love, would bring me home, bring me home.

 

Vertaling

ik wil ergens een kaartje, waar ik het gezicht kan vinden om de herinneringen aan Holland achter te laten, ik wil een kaartje waar dan ook, maar hier. heb je ooit het gevoel gehad dat er nergens is, waar je de ruimte niet kunt vinden om het leven te ademen dat je hebt gekregen, ik wil een kaartje ergens ver weg van hier, misschien hangt het in de lucht (2x) als het nog niet genoeg is, ik ben verliefd, en de romantici van het nieuwe jaar zorgen ervoor dat ik me meer alleen voel zet me op een snelle jet, want ik vind het zelf niet leuk, een kaartje om lief te hebben, een kaartje om lief te hebben, zou me naar huis brengen, breng me naar huis. ik wil een kaartje om gelukkig te zijn, en ik hoorde dat ze vrij waren, maar ik moet haar gewoon achtervolgen, Ik wil een kaartje om gelukkig te zijn, om deze ondersteboven glimlach weg te vegen. ik herinner me de oceaan, en hoe het nooit zo dichtbij leek, dan toen ik bij jou was, ik wil ergens een kaartje, en ik denk dat ik weet waar nu. als het nog niet genoeg is, ik ben verliefd, en de romantici van het nieuwe jaar zorgen ervoor dat ik me meer alleen voel zet me op een snelle jet, want ik vind het zelf niet leuk, een kaartje om lief te hebben, een kaartje om lief te hebben, zou me naar huis brengen, breng me naar huis. boot of vliegtuig, verkeerd of juist zon of regen, ik vertrek vanavond, trein of auto nacht of dag tot ziens navigator. boot of vliegtuig, verkeerd of juist zon of regen, ik vertrek vanavond, trein of auto nacht of dag zeg de woorden, en ik ben onderweg. als het nog niet genoeg is, ik ben verliefd, en de romantici van het nieuwe jaar zorgen ervoor dat ik me meer alleen voel zet me op een snelle jet, want ik vind het zelf niet leuk, een kaartje om lief te hebben, een kaartje om lief te hebben, zou me naar huis brengen, breng me naar huis.