Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gordon lightfoot Songtekst: i m not sayin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gordon lightfoot - i m not sayin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m not sayin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gordon lightfoot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gordon lightfoot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m not sayin .

Origineel

I'm not sayin' that I love you I'm not sayin' that I'll care if you love me I'm not sayin' that I'll care I'm not sayin' I'll be there when you want me I can't give my heart to you Or tell you that I'll sing your name up to the sky I can't lay the promise down That I'll always be around when you need me Now I may not be alone each time you see me Along the street or in a small cafe But still I won't deny or mistreat you Baby if you let me have my way I'm not sayin' I'll be sorry For all the things that I might say that make you cry I can't say I'll always do The things you want me to I'm not sayin' I'll be true but I'll try Now I may not be alone each time you see me Or show up when I promised that I would But still I won't deny or mistreat you Baby if you love me like you should I'm not sayin' I'll be sorry For all the things that I might say that make you cry I can't say I'll always do The things you want me to I'm not sayin' I'll be true but I'll try I can't say I'll always do The things you want me to I'm not sayin' I'll be true but I'll try

 

Vertaling

Ik zeg niet dat ik van je hou. Ik zeg niet dat het me kan schelen of je van me houdt Ik zeg niet dat het me iets kan schelen Ik zeg niet dat ik er zal zijn als je me nodig hebt Ik kan mijn hart niet aan je geven Of je zeggen dat ik je naam tot in de hemel zal zingen Ik kan de belofte niet neerleggen Dat ik er altijd zal zijn als je me nodig hebt Nu ben ik misschien niet alleen elke keer dat je me ziet Op straat of in een cafeetje Maar toch zal ik je niet ontkennen of mishandelen Schatje, als je me mijn gang laat gaan Ik zeg niet dat ik spijt zal hebben Voor alle dingen die ik zou kunnen zeggen die je aan het huilen maken Ik kan niet zeggen dat ik altijd zal doen de dingen zal doen die jij wilt Ik zeg niet dat ik trouw zal zijn, maar ik zal het proberen Nu ben ik misschien niet alleen elke keer dat je me ziet Of kom ik niet opdagen wanneer ik dat beloofd heb Maar toch zal ik je niet ontkennen of mishandelen Schatje, als je van me houdt zoals het hoort Ik zeg niet dat ik spijt zal hebben Voor alle dingen die ik zou kunnen zeggen die je aan het huilen maken Ik kan niet zeggen dat ik altijd zal doen de dingen zal doen die jij wilt Ik zeg niet dat ik trouw zal zijn, maar ik zal het proberen Ik kan niet zeggen dat ik altijd zal doen De dingen die je wilt dat ik doe Ik zeg niet dat ik trouw zal zijn, maar ik zal het proberen