Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gorillaz Songtekst: el manana ttc remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gorillaz - el manana ttc remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el manana ttc remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gorillaz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gorillaz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el manana ttc remix .

Origineel

Summer don't know me no more Eager man, that's all Summer don't know me He just let me love in my sea Cause I do know, Lord From you that Just died, yeah I saw that day Lost my mind Lord, I'll find Maybe in time You'll want to be mine Don't stop the buck when it comes It's the dawn, you'll see Money won't get there Ten years passed tonight You'll flee If you do that I'll be some To find you I saw that day Lost my mind Lord, I'll find Maybe in time You'll want to be mine I saw that day Lost my mind Lord, I'll find Maybe in time You'll want to be mine Maybe in time You'll want to be mine Maybe in time You'll want to be mine

 

Vertaling

Summer don't know me no more Eager man, dat is alles Summer don't know me Hij laat me gewoon liefhebben in mijn zee Want ik weet wel, Heer From you that Just died, yeah Ik zag die dag Ik verloor mijn verstand. Heer, ik zal vinden Misschien met de tijd Je zult de mijne willen zijn Stop de bok niet als hij komt Het is de dageraad, je zult zien Met geld kom je er niet Tien jaar zijn voorbij vannacht Je zult vluchten Als je dat doet Ik zal er zijn Om je te vinden Ik zag die dag Verloren geest Heer, ik zal vinden Misschien met de tijd wil je de mijne zijn I saw that day Lost my mind Lord, I'll find Misschien op zijn tijd wil je de mijne zijn Misschien op zijn tijd zul je de mijne willen zijn Maybe in time zul je de mijne willen zijn