Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gorillaz Songtekst: man research (clapper)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gorillaz - man research (clapper) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van man research (clapper)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gorillaz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gorillaz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals man research (clapper) .

Origineel

This is the breakfast club. Bring me coffee in the know. See the tafu on the send. I got sunshine, I got you. Their's nothing, nothing life can do. Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah. (You're the hero, you're the hero). Bring me junkie in the love. He said nothing in the tongue. To kill the model from my door, oh yeah. To kill the model, from my door. Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah. (You're the hero, your the hero). To kill the model from my door. To kill the model from my door. From my door. From my door

 

Vertaling

Dit is de ontbijtclub. Breng me koffie als je het weet. Zie de tafu op de sturen. Ik heb zonneschijn, ik heb jou. Er is niets, niets wat het leven kan doen. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja. (You're the hero, you're the hero). Breng me junkie in de liefde. Hij zei niets in de tong. Om het model te doden van mijn deur, oh ja. Om het model te doden, van mijn deur. Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah. (Jij bent de held, jij bent de held). Om het model van mijn deur te doden. Om het model te doden vanaf mijn deur. Vanaf mijn deur. Van mijn deur.