Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gorillaz Songtekst: tomorrow comes today

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gorillaz - tomorrow comes today ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tomorrow comes today? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gorillaz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gorillaz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tomorrow comes today .

Origineel

Everybody's here with me. (we) Got no camera to see. Don't think I'm not all in this world. The camera won't let me go. And the verdict doesn't love our soul. The digital won't let me go. Yeah yeah yeah. I'll pay (yeah yeah yeah). When tomorrow. Tomorrow comes today. Stereo I want it on. It's taken me far too long. Don't think I'm not all in this world. I don't think I'll be here too long. I don't think I'll be here too long. I don't think I'll be here too long. Yeah yeah yeah. I'll pay. When tomorrow. Tomorrow comes today. (Da da da da da da da da).

 

Vertaling

Iedereen is hier bij me. Ik heb geen camera om het te zien. Denk niet dat ik niet helemaal in deze wereld ben. De camera laat me niet gaan. En het vonnis houdt niet van onze ziel. Het digitale zal me niet laten gaan. Yeah yeah yeah. Ik zal betalen (yeah yeah yeah). Wanneer morgen. Morgen komt vandaag. Stereo ik wil het aan. Het heeft me veel te lang geduurd. Denk niet dat ik ben niet alles in deze wereld. Ik denk niet dat ik hier te lang zal zijn. Ik denk niet dat ik hier te lang zal zijn. Ik denk niet dat ik hier te lang zal zijn. Yeah yeah yeah. Ik zal betalen. Wanneer morgen. Morgen komt vandaag. (Da da da da da da da da da).