Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gospel Songtekst: standing in the shadows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gospel - standing in the shadows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van standing in the shadows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gospel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gospel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals standing in the shadows .

Origineel

V1 Are your crosses too heavy to carry; And burdens too heavy to bear? Are there heartaches and tears and anguish; And there's no one who seems to care? Chorus Standing somewhere in the shadows you'll find Jesus, He's the Friend who always cares and understands. Standing somewhere in the shadows you will find Him And you'll know Him by the nail prints in His hands. V2 Are there shadows of deep disappointment, And trusts that have proven untrue? Has the darkness of night settled round you Has your hope and your faith wavered too? Chorus Standing somewhere in the shadows you'll find Jesus, He's the Friend who always cares and understands. Standing somewhere in the shadows you will find Him And you'll know Him by the nail prints in His hands. V3 Has the storm over shadowed your sunshine, And life lost attraction for you? Have the dreams that you cherished been broken, Is you soul filled with bitterness too? Chorus Standing somewhere in the shadows you'll find Jesus, He's the Friend who always cares and understands. Standing somewhere in the shadows you will find Him And you'll know Him by the nail prints in His hands.

 

Vertaling

V1 Zijn je kruisen te zwaar om te dragen; En lasten te zwaar om te dragen? Zijn er hartenpijn en tranen en angst; En is er niemand die er iets om schijnt te geven? Refrein Ergens in de schaduw zul je Jezus vinden, Hij is de Vriend die altijd zorgt en begrijpt. Ergens in de schaduw zul je Hem vinden En je zult Hem kennen aan de nagelafdrukken in Zijn handen. V2 Zijn er schaduwen van diepe teleurstelling, En vertrouwen dat onwaar is gebleken? Heeft de duisternis van de nacht zich om je heen genesteld Is je hoop en je geloof ook wankel geworden? Refrein Ergens in de schaduw vind je Jezus, Hij is de Vriend die altijd zorgt en begrijpt. Ergens in de schaduw zul je Hem vinden En je zult Hem kennen aan de nagelafdrukken in Zijn handen. V3 Heeft de storm je zonneschijn overschaduwd, en heeft het leven zijn aantrekkingskracht voor jou verloren? Zijn de dromen die je koesterde gebroken, Is je ziel ook gevuld met bitterheid? Refrein Ergens in de schaduw vind je Jezus, Hij is de vriend die altijd om je geeft en je begrijpt. Ergens in de schaduw zul je Hem vinden En je zult Hem kennen aan de nagelafdrukken in Zijn handen.