Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gossos Songtekst: vestit de mermelada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gossos - vestit de mermelada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vestit de mermelada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gossos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gossos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vestit de mermelada .

Origineel

Cada mat sembla una nit, sento que el temps passa i tu no ets amb mi. Cansat de jugar, tot sol amb la m, malgastant vides que tu no voldrs. No em vas triar, te'n vas voler anar, em vas deixar sol amb la nit al costat i ara somicant davant del mirall m'has trencat el cor i te'n vas. Tenies els teus llavis morts, i jo no hi podia fer res. Qui sap si jo et puc donar sort treiem-nos de sobre aquest fred. Potser dem, tot camviar, despertars del teu somni daurat. Potser dem, l'estel fuga et dir que has de fer amb el passat. No t'embrutis el vestit de melmelada no t'embrutis el vestit, nena embruixada.

 

Vertaling

Cada mat sembla una nit, sento que el temps passa i tu no ets amb mi. Cansat de jugar, tot sol amb la m, malgastant vides que tu no voldrs. No em vas triar, te'n vas voler anar, em vas deixar sol amb la nit al costat i ara somicant davant del mirall m'has trencat el cor i te'n vas. Tenies els teus llavis morts, i jo no hi podia fer res. Als ik je iets kan geven. treiem-nos de sobre aquest fred. Potser dem, tot camviar, en je somni daurat. Schiet op, ik ga weg et dir que has de fer amb el passat. No t'embrutis el vestit de melmelada No t'embrutis el vestit, nena embruixada.