Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gov t mule Songtekst: brighter days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gov t mule - brighter days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brighter days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gov t mule! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gov t mule en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brighter days .

Origineel

If I live till I die, will I be justly rewarded If I sleep till I wake, will I remember the dream If I lie to myself, will I have something to believe in If I face my fears, will I know what they mean Long for brighter days far behind me Before my life was just a haze When love was still inside me If I find myself, tell me will I lose me to others If I hang my head, will I feel the spirit of my mother If I bury my face, will I uncover the truth If I slow my pace, will the past gain on me Long for brighter days far behind me Before my life was just a haze When love was still inside me

 

Vertaling

Als ik leef tot ik sterf, zal ik dan terecht worden beloond Als ik slaap tot ik wakker word, zal ik me de droom herinneren Als ik tegen mezelf lieg, zal ik dan iets hebben om in te geloven Als ik mijn angsten onder ogen zie, zal ik dan weten wat ze betekenen Verlangen naar betere dagen ver achter me Voordat mijn leven slechts een waas was Toen liefde nog in me was Als ik mezelf vind, zeg me dan dat ik me aan anderen zal verliezen Als ik mijn hoofd hang, voel ik dan de geest van mijn moeder Als ik mijn gezicht begraaf, zal ik de waarheid ontdekken Als ik mijn tempo vertraag, wint het verleden mij dan Verlangen naar betere dagen ver achter me Voordat mijn leven slechts een waas was Toen liefde nog in me was