Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gov t mule Songtekst: broke down on the brazos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gov t mule - broke down on the brazos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van broke down on the brazos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gov t mule! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gov t mule en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals broke down on the brazos .

Origineel

Surrounded by strangers All my friends are gone I ain't had the blues yet today But I can feel theming on Everywhere I go Trouble's all I find No matter what I do I feel like I'm losing my mind Broke down on the Brazos Broke down on the Brazos Broke down on the Brazos Living in a dream Chasing a sound Told everybody I believe I'm Texas bound Here I am Well, I guess it's no surprise Up to my knees in water Up to my ears in dragonflies Broke down on the Brazos Broke down on the Brazos About to lose my mind About to lose my mind Broke down on the Brazos Broke down on the Brazos Broke down on the Brazos About to lose my mind About to lose my mind

 

Vertaling

Omringd door vreemden Al mijn vrienden zijn weg Ik heb vandaag nog geen blues gehad Maar ik voel het thema op Waar ik ook ga Ik vind alleen problemen Wat ik ook doe Ik heb het gevoel dat ik gek word Brak op de Brazos Brak op de Brazos Brak op de Brazos Wonen in een droom Een geluid najagen Vertelde iedereen dat ik geloof Ik ben Texas gebonden Hier ben ik Nou, ik denk dat het geen verrassing is Tot aan mijn knieën in het water Tot aan mijn oren in libellen Brak op de Brazos Brak op de Brazos Op het punt mijn verstand te verliezen Op het punt mijn verstand te verliezen Brak op de Brazos Brak op de Brazos Brak op de Brazos Op het punt mijn verstand te verliezen Op het punt mijn verstand te verliezen