Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gov t mule Songtekst: child of the earth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gov t mule - child of the earth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van child of the earth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gov t mule! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gov t mule en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals child of the earth .

Origineel

As I stand here searching for the right words I know that wisdomes from despair And I realize it's harder to find your own voice Than to follow one already in the air And as our time draws nearer I wonder just when we stopped being young And I know my greatest deeds will go unnoticed And our treasures were here all along Child of the earth hear my confession Please don't tell me that it's overdue And from the four corners of the universe I will make my way to you A gentle touch known only to each other And a breath thatforts like the rain And a taste no other shall ever know That upon my tongue shall remain Child of the earth heal me with your whisper Hold me close to your breast Dress my wounds with your innocence I am weary let me rest Let your rain wash over me You know all I ever hoped to be Is half of what you are to me So take me from this island Lead me to the mountains of the moon As long as you lead I will follow And the end of time will be too soon Child of the earth hear my confession Please don't tell me that it's overdue And from the four corners of the universe I will make my way to you Child of the earth heal me with your whisper Come and hold me close to your breast Dress my wounds with your innocence I am weary let me rest I am weary I am weary I will make my way to you I will make my way to you I will make my way to you

 

Vertaling

Terwijl ik hier sta op zoek naar de juiste woorden Ik weet dat wijsheden uit wanhoop En ik realiseer me dat het moeilijker is om je eigen stem te vinden Dan om er al een in de lucht te volgen En naarmate onze tijd dichterbij komt Ik vraag me af net toen we niet meer jong waren En ik weet dat mijn grootste daden onopgemerkt zullen blijven En onze schatten waren hier al die tijd Kind van de aarde hoor mijn belijdenis Vertel me alsjeblieft niet dat het te laat is En vanuit de vier hoeken van het universum Ik ga naar je toe Een zachte aanraking die alleen bij elkaar bekend is En een adem die zo lekker is als de regen En een smaak die geen ander ooit zal kennen Dat op mijn tong zal blijven Kind van de aarde genees me met je gefluister Houd me dicht bij je borst Kleed mijn wonden aan met je onschuld Ik ben moe, laat me rusten Laat je regen over me heen spoelen Je weet alles wat ik ooit had gehoopt Is de helft van wat je voor mij bent Dus breng me van dit eiland Leid me naar de bergen van de maan Zolang jij leidt, zal ik volgen En het einde der tijden zal te vroeg zijn Kind van de aarde hoor mijn belijdenis Vertel me alsjeblieft niet dat het te laat is En vanuit de vier hoeken van het universum Ik ga naar je toe Kind van de aarde genees me met je gefluister Kom en houd me dicht bij je borst Kleed mijn wonden aan met je onschuld Ik ben moe, laat me rusten Ik ben moe Ik ben moe Ik ga naar je toe Ik ga naar je toe Ik ga naar je toe