Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gov t mule Songtekst: i can t quit you baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gov t mule - i can t quit you baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t quit you baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gov t mule! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gov t mule en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t quit you baby .

Origineel

I can't quit you, baby, So I'm gonna put you down for awhile. I said I can't quit you, baby, I guess I gotta put you down for awhile. Said you messed up my happy home, Made me mistreat my only child. Yes sir, you did! Said you know I love you, baby, My love for you I could never hide. Oh, you know I love you, baby, My love for you I could never hide. Oh, when I feel you near me little girl I know you are my one desire. When you hear me moaning and groaning, baby, You know it hurts me deep down inside. When you hear me moaning and groaning, baby, You know it hurts me deep down inside. Oh, when you hear me, honey, baby, You know you're my one desire. Yes, you are.

 

Vertaling

Ik kan je niet stoppen, schat Dus ik laat je een tijdje slapen. Ik zei dat ik je niet kan stoppen, schat Ik denk dat ik je een tijdje moet neerleggen. Zei dat je mijn gelukkige huis verpestte Maakte dat ik mijn enige kind slecht behandelde. Ja meneer, dat deed u! Zei dat je weet dat ik van je hou, schat Mijn liefde voor jou zou ik nooit kunnen verbergen. Oh, je weet dat ik van je hou, schat Mijn liefde voor jou zou ik nooit kunnen verbergen. Oh, als ik voel dat je bij me in de buurt komt, klein meisje Ik weet dat je mijn enige verlangen bent. Als je me hoort kreunen en kreunen, schat, Je weet dat het me diep van binnen pijn doet. Als je me hoort kreunen en kreunen, schat, Je weet dat het me diep van binnen pijn doet. Oh, als je me hoort, schat, schat, Je weet dat je mijn enige verlangen bent. Ja dat ben je wel.