Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grace slick Songtekst: didn t think so

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grace slick - didn t think so ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van didn t think so? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grace slick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grace slick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals didn t think so .

Origineel

Never thought that it could be the one face that I'd love Never thought that I could place that one above the other But his way of turning on seemed right to me And I think that he'll make me free Things that he chooses to put into his mind Seem to have place his sadness behind him And if I have to follow it will change the way he is And with me his sovereignty can be lost by what I give And if he mentions leaving I can do no more To make him stay behind an open door The love that he loses he will find again another way And I won't be the one to tell him where he must play When I first met him he was glaring at me And I think it was black that he was wearing at the time But he spoke of changes and said come with me And I was glad to leave I have heard so many things I never thought I'd feel before And I won't be through with him until says like a raven

 

Vertaling

Nooit gedacht dat het het gezicht kon zijn waar ik van zou houden Nooit gedacht dat ik dat ene boven het andere kon plaatsen Maar zijn manier van aanzetten leek me juist En ik denk dat hij me vrij zal maken Dingen die hij kiest om in zijn gedachten te stoppen Lijken zijn verdriet achter zich te hebben gelaten En als ik moet volgen zal het de manier waarop hij is veranderen En bij mij kan zijn soevereiniteit verloren gaan door wat ik geef En als hij het heeft over vertrekken kan ik niets meer doen Om hem achter een open deur te laten blijven De liefde die hij verliest zal hij op een andere manier weer vinden En ik zal niet degene zijn die hem vertelt waar hij moet spelen Toen ik hem voor het eerst ontmoette, staarde hij me aan. En ik denk dat het zwart was dat hij toen droeg. Maar hij sprak over veranderingen en zei kom met me mee En ik was blij om te vertrekken. Ik heb zoveel dingen gehoord waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze zou voelen. En ik zal niet klaar met hem zijn totdat hij zegt als een raaf