Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: graffiti 6 Songtekst: free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: graffiti 6 - free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van graffiti 6! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van graffiti 6 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals free .

Origineel

If I lay my head down on you Would it be, would it be too late 'Cause you were my protection From the rain outside You made me feel love like the old days But I can't blame you, baby It's me that's done wrong 'Cause I broke the skies that shined above But I can't live without you, without you And it's hard to breathe when you're not near But I can't lie here beside you, beside you 'Cause you steal my soul when you leave Set me free, babe Set me free Set me free, babe I need someone to hold me Wrap their arms and embrace the air I need 'Cause you were my shelter Now the heart you hold is somebody else's, baby Now I can't make you love, baby, if you don't But I'll stay in love, in love with you I can't live without you, without you And it's hard to breathe when you're not near But I can't lie here beside you, beside you 'Cause you steal my soul when you leave Set me free, babe Set me free Set me free babe, lord set me free Don't you know that I can't No I can't live without you, without you And it's hard to breathe when you're not near But I can't lie here beside you, beside you 'Cause you steal my soul when you leave Set me free, babe Set me free, babe Set me free, babe Set me free, babe All I need is to Set me free, babe All I need is to Set me free, babe Set me free, babe All I need is to Set me free, babe All I need is to Set me free, babe

 

Vertaling

Als ik mijn hoofd op jou leg Zou het, zou het te laat zijn Want jij was mijn bescherming Tegen de regen buiten Je liet me liefde voelen als in de oude dagen Maar ik kan je niet de schuld geven, schatje It's me that's done wrong Want ik brak de lucht die erboven scheen Maar ik kan niet leven zonder jou, zonder jou En het is moeilijk om te ademen als je niet in de buurt bent Maar ik kan hier niet naast je liggen, naast je Want je steelt mijn ziel als je weggaat Laat me vrij, schat Laat me vrij Laat me vrij, schat Ik heb iemand nodig die me vasthoudt Omhels hun armen en omhels de lucht die ik nodig heb 'Cause you were my shelter Nu is het hart dat je vasthoudt van iemand anders, schat Nu kan ik je niet laten liefhebben, schat, als je dat niet doet Maar ik zal verliefd blijven, verliefd op jou Ik kan niet leven zonder jou, zonder jou En het is moeilijk te ademen als je niet in de buurt bent Maar ik kan hier niet naast je liggen, naast je Want je steelt mijn ziel als je weggaat Laat me vrij, schat Laat me vrij Laat me vrij, schat, Heer, laat me vrij Weet je niet dat I can't Nee, ik kan niet leven zonder jou, zonder jou En het is moeilijk om te ademen als je niet in de buurt bent Maar ik kan hier niet naast je liggen, naast je Want je steelt mijn ziel als je weggaat Laat me vrij, schat Laat me vrij, schat Laat me vrij, schat Laat me vrij, schat Alles wat ik nodig heb is Laat me vrij, schat Alles wat ik nodig heb is Laat me vrij, schat Laat me vrij, schat Alles wat ik nodig heb is Laat me vrij, schat All I need is to Laat me vrij, schat