Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: graham parker Songtekst: just like hermann hesse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: graham parker - just like hermann hesse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just like hermann hesse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van graham parker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van graham parker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just like hermann hesse .

Origineel

I took off my mask that night and bared my teeth in your face You saw something else living under my skin The wolf with no thought of disgrace I know I know some things you must never confess I drop to the ground like a bird hit by gunshot Just like Hermann Hesse I stood by the theatre door knowing it had to begin I was shaking down to my core knowing I had to go in I know I know some things I cry as the angels confess I left my identity back in the theatre Just like Hermann Hesse You saw my precious mask falling from my face I stood naked in front of you The wolf with no thought of disgrace I know I know some things you must never confess You chose the spirit I chose the flesh Just like Hermann Hesse Just like Hermann Hesse

 

Vertaling

Ik deed die nacht mijn masker af en ontblootte mijn tanden in jouw gezicht Je zag iets anders onder mijn huid leven. De wolf die niet aan schande denkt Ik weet dat ik sommige dingen weet die jij nooit mag opbiechten. Ik val op de grond als een vogel geraakt door een geweerschot Net als Hermann Hesse Ik stond bij de theaterdeur wetende dat het moest beginnen Ik beefde tot in m'n binnenste, wetende dat ik naar binnen moest Ik weet dat ik sommige dingen weet, ik huil als de engelen bekennen Ik liet mijn identiteit achter in het theater Net als Hermann Hesse Je zag mijn kostbare masker van mijn gezicht vallen Ik stond naakt voor je De wolf zonder aan schande te denken Ik weet dat ik sommige dingen weet die jij nooit mag opbiechten Jij koos voor de geest, ik koos voor het vlees Net als Hermann Hesse Net als Hermann Hesse