Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grand funk railroad Songtekst: release your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grand funk railroad - release your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van release your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grand funk railroad! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grand funk railroad en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals release your love .

Origineel

Ahhhh baby release it, talkin' about your love.. Yeah, baby release it, your love,. Your love.. . Release your love to me.. And, put it in my heart where it's supposed to be.. Release your love to me.. 'Cause girl I can't live without it.. Release your love to me.. 'Cause girl I'm 'gonna take you home.. You ain't never 'gonna be alone.. Unless you're out there on your own.. You don't have to worry.. . Baby, release your love to me.. And, we're 'gonna make plans for eternity.. Release your love to me.. You'll never ever have to doubt it.. Release your love to me.. 'Cause, baby, that's the way that it's got to be.. . I know there's other lovers,. But, they just can't stick.. 'Cause none of them other lovers,. Baby, can do my trick.. . I know there's other lovers,. But, they just can't stick.. 'Cause none of them other lovers,. Baby, can do my trick.. . Release your love.. . Release your love. Release your love.. Release your love. Release your love.. Release your love. Release your love.. Release your love.. . Release your love to me.. And, put it in my heart where it's supposed to be.. Release your love to me.. 'Cause girl I can't live without it.. Release your love to me.. We're 'gonna make plans for eternity.. Release your love to me.. There'll never be a doubt about it.. . Release your love to me.. And, put it in my heart where it's supposed to be.. Release your love to me.. 'Cause girl I can't live without it.. Release your love to me.. We're 'gonna make plans for eternity.. Release your love to me.. There'll never be a doubt about it.. (to fade). .

 

Vertaling

Ahhhh baby release it, talkin' about your love.. Yeah, baby release it, your love,. Je liefde... Laat je liefde op mij los... En, stop het in mijn hart waar het hoort te zijn... Laat je liefde op mij los... want ik kan niet zonder... Geef me je liefde... Want meisje, ik neem je mee naar huis... Je zult nooit alleen zijn... Tenzij je daar alleen bent... Je hoeft je geen zorgen te maken... Schatje, laat je liefde aan mij over... En, we gaan plannen maken voor de eeuwigheid... Laat je liefde aan mij over... Je zal er nooit aan hoeven te twijfelen. Laat je liefde aan mij over... Want, schatje, zo moet het zijn... Ik weet dat er andere minnaars zijn... Maar, ze kunnen het niet volhouden. Want geen van die andere minnaars... Schatje, kan mijn trucje doen... Ik weet dat er andere minnaars zijn... Maar, ze kunnen gewoon niet blijven... Omdat geen van die andere minnaars... Schatje, kan mijn trucje doen... Laat je liefde los... Laat je liefde los. Laat je liefde los... Laat je liefde los. Laat je liefde los... Laat je liefde los. Laat je liefde los... Laat je liefde los... Laat je liefde op mij los... En, stop het in mijn hart waar het hoort te zijn... Geef me je liefde... Want meisje, ik kan niet zonder... Geef me je liefde... We gaan plannen maken voor de eeuwigheid... Geef me je liefde... Er zal nooit twijfel over bestaan... Geef me je liefde... En stop het in mijn hart waar het hoort te zijn... Geef me je liefde... Want meisje, ik kan niet zonder... Geef me je liefde... We gaan plannen maken voor de eeuwigheid... Geef me je liefde... Er zal nooit twijfel over bestaan... (om te vervagen). .