Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grand national Songtekst: boner

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grand national - boner ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boner? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grand national! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grand national en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boner .

Origineel

So keep me going, light switch the light on, Break up my bones and throw me on the afternoon, It's chasing wheels before they're circles, Break up my view and leave me with the afternoon. Get your finger out, Pick a flavor out, Stick a label on somebody's name and then pay the difference. Get your finger out, Pick a flavor out, Stick a label on somebody's name and then keep the difference

 

Vertaling

Dus hou me op de been, steek het licht aan, Breek mijn botten en gooi me op de middag, Het is het achtervolgen van wielen voordat ze cirkels zijn, Breek mijn uitzicht en laat me met de middag. Haal je vinger eruit, Kies een smaak uit, Plak een label op iemands naam en betaal dan het verschil. Haal je vinger eruit, Pick a flavor out, Plak een etiket op iemands naam en hou het verschil