Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grand theft audio Songtekst: avarice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grand theft audio - avarice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van avarice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grand theft audio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grand theft audio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals avarice .

Origineel

Here's the sucker punch Your mind is out to lunch In everything you do, your poison attitude Takes your breath away Blackens everyday There's nothing left to lose Cause I'm sick of you I'm running through Black streets at night, with nothing ahead of me Thinking of you, beaten black and blue You're waiting to greet me with your avarice Here's the new excuse Your soul has blown a fuse And everywhere you look The liberties you took You stop and look at me, hate the things you see There's nothing left to lose Yeah I'm sick of you I'm running through Black streets at night, with nothing ahead of me Thinking of you, beaten black and blue You're waiting to greet me with your avarice

 

Vertaling

Hier is de sucker punch Je geest is uit om te lunchen In alles wat je doet, je giftige houding Neemt je adem weg Maakt elke dag zwart Er is niets meer te verliezen Want ik heb genoeg van je Ik ren door Zwarte straten in de nacht, met niets voor me Denkend aan jou, zwart en blauw geslagen Je wacht om me te begroeten met je gierigheid Hier is het nieuwe excuus Je ziel heeft een zekering doorgebrand En overal waar je kijkt De vrijheden die je nam Je stopt en kijkt naar me, haat de dingen die je ziet There's nothing left to lose Ja, ik heb genoeg van je. Ik ren door Zwarte straten in de nacht, met niets voor me Denkend aan jou, zwart en blauw geslagen Je wacht om me te begroeten met je gierigheid