Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grand theft audio Songtekst: stoopid ass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grand theft audio - stoopid ass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stoopid ass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grand theft audio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grand theft audio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stoopid ass .

Origineel

It's a new dawn now gotta real cold shower to greet me It's just the same fake smile makes it all worthwhile believe me I gotta new plan now gonna use this hour to kill you Don't look so sour I'm please to meet you It's a new joke now and I'm your grinning jester There's only one clown here and the bastards sure to get you Well is it just payback when the knives in your back surround you Who give a shit? I'm please I found you Do you think you can beat me? No Nothing left to say and I think you know that feeling Someone's gotta pay and you're never gonna see me leaving I gotta new plan now gonna gonna use this beat to kill you Don't look so scared, I'm pleased to beat you

 

Vertaling

Het is een nieuwe dageraad nu, ik moet een echte koude douche nemen om me te begroeten. Het is gewoon dezelfde neplach die het allemaal de moeite waard maakt, geloof me Ik heb een nieuw plan nu ga ik dit uur gebruiken om je te doden Kijk niet zo zuur, ik ben blij je te ontmoeten Het is nu een nieuwe grap en ik ben je grijnzende nar Er is maar één clown hier en de klootzakken zullen je krijgen Nee.u is het gewoon wraak als de messen in je rug je omringen Wie kan het wat schelen? Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Denk je dat je me kunt verslaan? No Niets meer te zeggen en ik denk dat je dat gevoel kent. Iemand moet betalen en je zult me nooit zien vertrekken. Ik heb een nieuw plan nu. Ik ga deze beat gebruiken om je te vermoorden. Kijk niet zo bang, ik ben blij dat ik je kan verslaan.