Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grandaddy Songtekst: levitz (safe asleep)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grandaddy - levitz (safe asleep) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van levitz (safe asleep)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grandaddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grandaddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals levitz (safe asleep) .

Origineel

Wrong to say that I am giving up Right to say that I ain't showing up I've got pictures at my home And doors that transform me alone Sunny days should leave a message on my phone I don't think I'm gonna miss you much For I've got dials and knobs soft to the touch All your lectures will become Converted into static hum Sunny days should leave a message on my phone Ode to sleep perchance to dream To live again those joyous scenes The laughter and the follies that Are locked away inside my head

 

Vertaling

Fout om te zeggen dat ik het opgeef Juist om te zeggen dat ik niet kom opdagen Ik heb foto's in mijn huis En deuren die me alleen transformeren Zonnige dagen moeten een bericht achterlaten op mijn telefoon Ik denk niet dat ik je veel zal missen Want ik heb draaiknoppen en knoppen die zacht aanvoelen Al je lezingen zullen worden Omgezet in statisch gezoem Zonnige dagen moeten een bericht achterlaten op mijn telefoon Ode aan de slaap, misschien om te dromen Om die vreugdevolle scènes opnieuw te beleven Het gelach en de dwaasheden die Opgesloten zitten in mijn hoofd