Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grant amy Songtekst: faithless heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grant amy - faithless heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faithless heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grant amy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grant amy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faithless heart .

Origineel

At times the women deep inside me Wanders far from home. And in my mind I live a life That chills me to the bone. A heart running for arms out of reach. But who is the stranger my longing seeks? I don't know, But it scares me through and through. Cause' I've a man at home Who needs me to be true. Oh, faithless heart Be far away from me. Playin' games inside my head That no one else can see. Oh, faithless heart You tempt me to the core, But you can't have a hold on me So don't come around anymore. God, you know the feelings here Can wipe my world away. Ravaging the promises A stronger heart once made. So hold me, I'm falling so fast. And tell me that the fighting inside will pass. As I walk away, And find the strength to choose The man who waits for me With a heart that's true. Oh, faithless heart Be far away from me. Playin' games inside my head That only I can see. Oh, faithless heart You tempt me to the core, But you can't have a hold on me So don't come around anymore. Faithless heart Oh, faithless heart Be far away from me. Playin' games inside my head That nobody else can see. Oh, faithless heart You tempt me to the core, But you can't have a hold on me So don't come around anymore. Oh, you can't have a hold on me So don't come around.

 

Vertaling

Soms is de vrouw diep in mij Zwerft ver van huis. En in mijn gedachten leef ik een leven Dat me rilt tot op het bot. Een hart dat rent naar armen die buiten bereik zijn. Maar wie is de vreemdeling die mijn verlangen zoekt? Ik weet het niet, Maar het beangstigt me door en door. Want ik heb een man thuis Die me nodig heeft om trouw te zijn. Oh, trouweloos hart Blijf ver weg van mij. Ik speel spelletjes in mijn hoofd Dat niemand anders kan zien. Oh, trouweloos hart Je verleidt me tot de kern, Maar je hebt geen grip op mij Dus kom niet meer langs. God, je weet dat de gevoelens hier Mijn wereld kunnen wegvagen. Ravaging the promises Een sterker hart ooit gemaakt. Dus hou me vast, ik val zo snel. En zeg me dat het vechten van binnen voorbij zal gaan. Als ik wegloop, En de kracht vind om te kiezen De man die op mij wacht Met een hart dat waar is. Oh, trouweloos hart Wees ver weg van mij. Speel spelletjes in mijn hoofd Dat alleen ik kan zien. Oh, ontrouw hart Je verleidt me tot de kern, Maar je hebt geen grip op mij Dus kom niet meer langs. Trouweloos hart Oh, ontrouw hart Blijf ver weg van mij. Speel spelletjes in mijn hoofd Dat niemand anders kan zien. Oh, ontrouw hart Je verleidt me tot de kern, Maar je hebt geen grip op mij Dus kom niet meer langs. Oh, je hebt geen grip op mij Dus kom niet meer langs.