Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grapefruit sound lab Songtekst: horseman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grapefruit sound lab - horseman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van horseman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grapefruit sound lab! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grapefruit sound lab en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals horseman .

Origineel

Stop now! Stay there! Sleep sound. What's mine is mine, What's yours is mine. What's mine is mine You are mine! Breathe me in, draw me out. Breathe me in, you are mine. It's nothing detrimental It's a matter of trust! (Well step right up and let's begin!) Stop now! Stay there! Sleep sound. Trust. (This digital shite doesn't even exist!?) «Arrêtez-vous! Il n'y a rien de ce monde qui vous appartienne!» It's a matter of trust.

 

Vertaling

Stop nu! Blijf daar! Slaap zacht. Wat van mij is, is van mij, Wat van jou is, is van mij. Wat van mij is, is van mij Jij bent van mij! Adem me in, trek me uit. Adem me in, je bent van mij. Het is niets nadelig Het is een kwestie van vertrouwen. (Nou stap op en laten we beginnen!) Stop nu. Blijf daar! Slaap zacht. Vertrouwen. (Deze digitale shit bestaat niet eens!?) Arrêtez-vous! Il n'y a rien de ce monde qui vous appartienne!Â" Het is een kwestie van vertrouwen.