Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grapes of wrath Songtekst: try

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grapes of wrath - try ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van try? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grapes of wrath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grapes of wrath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals try .

Origineel

Everyday, everytime I see you I think about all those times every night that I have been by myself right beside your empty side I still see you lying here beside me I'm such a fool it's time to try to forget it's time to try All of those vows all of those promises that you wanted me to make to you all of those lies everytime you told me we'd be together for all time I still see you lying here beside me I'm such a fool it's time to try to forget it's time to try I can't believe I've finally get, get, get, get up off my feet Everyday, everytime I see you thanking God that I'm alright no more strife watched it walk right out of my life with a little of my heart I found someone new to lay here beside me I'm n'uch a fool it's time to try to forget it's time to try try

 

Vertaling

Elke dag, elke keer als ik je zie denk ik aan al die keren elke nacht dat ik alleen was vlak naast je lege zijde Ik zie je nog steeds hier naast me liggen Ik ben zo'n dwaas het is tijd om te proberen te vergeten het is tijd om te proberen Al die geloften al die beloftes die je wilde dat ik je zou doen al die leugens elke keer dat je me vertelde dat we voor altijd samen zouden zijn Ik zie je nog steeds hier naast me liggen Ik ben zo'n dwaas. het is tijd om te proberen te vergeten het is tijd om te proberen ik kan niet geloven I've finally get, get, get up off my feet Everyday, everytime I see you dank ik God dat ik in orde ben no more strife zag het uit mijn leven weglopen met een beetje van mijn hart Ik heb een nieuw iemand gevonden om hier naast me te liggen Ik ben zo'n dwaas het is tijd om te proberen te vergeten het is tijd om te proberen probeer