Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grateful dead Songtekst: althea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grateful dead - althea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van althea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grateful dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grateful dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals althea .

Origineel

[Chorus] I told Althea I was feeling lost Lacking in some direction Althea told me upon scrutiny My back might need protection I told Althea that treachery Was tearing me limb from limb Althea told me: now cool down boy Settle back easy Jim [Verse] You may be Saturday's child all grown Moving with a pinch of grace You may be a clown in the burying ground Or just another pretty face You may be the fate of Ophelia Sleeping and perchance to dream Honest to the point of recklessness Self centered to the extreme Ain't nobody messing with you but you Your friends are getting most concerned Loose with the truth Maybe it's your fire But baby...don't get burned When the smoke has cleared, she said That's what she said to me You're going to want a bed to lay your head And a little sympathy There are things you can replace And others you cannot The time has come to weigh those things This space is getting hot You know this space is getting hot [Chorus] I told Althea I'm a roving sign That I was born to be a bachelor Althea told me: Ok that's fine So now I'm out trying to catch her [Outro] Can't talk to you without talking to me We're guilty of the same old thing Talking a lot about less and less And forgetting the love we bring

 

Vertaling

[refrein] Ik vertelde Althea dat ik me verloren voelde Ik miste een richting Althea vertelde me bij nader inzien dat mijn rug misschien bescherming nodig had Ik vertelde Althea dat verraad me ledemaat voor ledemaat scheurde Althea zei tegen me: Rustig aan jongen Settle back easy Jim [Verse] Je mag dan zaterdags volwassen kind zijn Bewegend met een vleugje gratie Je kunt een clown zijn op de begraafplaats Of gewoon een ander mooi gezicht Je kunt het lot van Ophelia zijn Slapend en misschien wel dromend Eerlijk tot op het punt van roekeloosheid Zelfzuchtig tot het uiterste Er is niemand die met je knoeit, behalve jijzelf Je vrienden maken zich het meest zorgen Los met de waarheid Misschien is het jouw vuur But baby...don't get burned When the smoke has cleared, she said Dat is wat ze tegen me zei Je zult een bed willen om je hoofd in te leggen En een beetje medeleven Er zijn dingen die je kunt vervangen en andere niet De tijd is gekomen om die dingen te wegen Deze ruimte wordt heet Je weet dat deze ruimte heet wordt [refrein] Ik vertelde Althea Ik ben een zwervend teken Dat ik geboren ben om vrijgezel te zijn Althea vertelde me: Ok dat is goed Dus nu probeer ik haar te vangen. [Outro] Ik kan niet met jou praten zonder met mij te praten We zijn schuldig aan hetzelfde oude ding Veel praten over minder en minder En vergeten de liefde die we brengen