Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grateful dead Songtekst: it’s all over now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grateful dead - it’s all over now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s all over now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grateful dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grateful dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s all over now .

Origineel

Well now baby used to stay all night long, made me cry, Lord she done me wrong Hurt my eyes open, and that's no lie, tables turnin', now it's her turn to cry Cuz I used to love her, but it's all over now Well I used to wake up in the morning, get my breakfast in bed When I got worried, you know she eased my achin' head But now she's here and there with every man in town' Still tryin' to take for that same old clown Cuz I used to love her, but it's all over now Well she used to run around with every man in town Spend all my money, Lord I better pass "go" Put me out, it was a pity how I cried, table's turnin', now it's her turn to cry Cuz I used to love her, but it's all over now Yes and I used to love her, but it's all over now

 

Vertaling

Nou, baby bleef de hele nacht, maakte me aan het huilen, Heer ze deed me onrecht Deed mijn ogen pijn, en dat is geen leugen, de rollen zijn omgedraaid, nu is het haar beurt om te huilen Want ik hield vroeger van haar, maar dat is nu allemaal voorbij Nou, ik werd 's morgens wakker, en kreeg mijn ontbijt op bed When I got worried, you know she eased my painin' head Maar nu is ze hier en daar met elke man in de stad Still tryingin' to take for that same old clown Omdat ik vroeger van haar hield, maar het is nu allemaal voorbij Wel, vroeger liep ze rond met elke man in de stad Al mijn geld uitgeven, Heer ik kan beter gaan Put me out, it was a pity how I cried, table's turnin', now it's her turn to cry Cuz I used to love her, but it's all over now Ja en ik hield van haar, maar het is nu allemaal voorbij