Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grateful dead Songtekst: rockin’ pneumonia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grateful dead - rockin’ pneumonia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rockin’ pneumonia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grateful dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grateful dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rockin’ pneumonia .

Origineel

I wanna jump, but I'm afraid I'll fall. I wanna holler, but the joint's too small Young Man Rhythym got a hold on me too I got the Rockin' Pneumonia and the Boogie Woogie Flu I wanna get in trouble, but that ain't all I wanna kiss her, but the gal's too tall I wanna scream, but that ain't all. I wanna kiss her, but the gal's too small I wanna scream, but no one's around. My baby's loving, Lord, she's carrying on

 

Vertaling

Ik wil springen, maar ik ben bang dat ik zal vallen. Ik wil schreeuwen, maar de tent is te klein Young Man Rhythym got a hold on me too I got the Rockin' Pneumonia and the Boogie Woogie Flu I wanna get in trouble, but that ain't all Ik wil haar kussen, maar de meid is te groot I wanna scream, but that ain't all Ik wil haar kussen, maar de meid is te klein Ik wil schreeuwen, maar er is niemand in de buurt. My baby's loving, Lord, she's carrying on