Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grateful dead Songtekst: the weight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grateful dead - the weight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the weight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grateful dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grateful dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the weight .

Origineel

I rode in to Nazareth, was feeling about half past dead I just need someplace where I could lay my head I said, "Hey mister, can you tell me where a man might find a bed?" He just grinned and shook my hand and "No" is all he said Take a load off Fanny Take a load for free Take a load off Fanny And (and, and,) you put the load (push the load) right on me I packed up my bags, I went looking for place to hide Then I saw Carmen and the Devil, walking side-by-side I said, "Hey Carmen, c'mon let's go downtown." She said, "I gotta go but my friend can stick around." Take a load off Fanny Take a load for free Take a load off Fanny And (and, and,) you put the load (push the load) right on me Go down Miss Moses, there's ain't nothing you can say It's just Old Luke, and Luke's waiting on the Judgement Day Well, Luke, my friend, what about young Anna Lee He said, "Do me a favor, son, won't you stay and keep Anna Lee company." Take a load off Fanny Take a load for free Take a load off Fanny And (and, and,) you put the load (push the load) right on me Crazy Chester followed me and he caught me in the fog He said, "I'll fix you right, if you take Jack, my dog." I said, "Hey wait a minute, Chester. You know I'm a peaceful man." He said, "That's OK, boy, won't you feed him when you can." Take a load off Fanny Take a load for free Take a load off Fanny And (and, and,) you put the load (push the load) right on me Gonna catch the Cannonball, now, to take me down the line My back is sinking low and I do believe it's time To get back to Miss Fanny, you know she's the only one Who sent me here with her regards for everyone Take a load off Fanny Take a load for free Take a load off Fanny And (and, and,) you put the load (push the load) right on me

 

Vertaling

Ik reed naar Nazareth, ik voelde me halfdood. Ik had gewoon een plek nodig waar ik mijn hoofd kon leggen Ik zei: "Hé, meneer, kunt u me zeggen waar een man een bed kan vinden?" Hij grijnsde en schudde mijn hand. "Nee", was alles wat hij zei. Neem een lading van Fanny Gratis een lading Neem een lading van Fanny En (en, en,) je legt de last (duw de last) recht op mij Ik pakte mijn koffers, ik ging op zoek naar een plek om me te verbergen Toen zag ik Carmen en de duivel, zij aan zij lopen. Ik zei, "Hé Carmen, kom op laten we naar de stad gaan." Ze zei, "Ik moet gaan, maar mijn vriend kan hier blijven." Neem een lading van Fanny Neem een lading gratis Neem een lading van Fanny En je legt de last op mij. Ga naar beneden Miss Mozes, er is niets wat je kunt zeggen. Het is gewoon oude Luke, en Luke wacht op de Dag des Oordeels. Nou, Luke, mijn vriend, hoe zit het met de jonge Anna Lee? Hij zei, "Doe me een plezier, zoon, wil je niet blijven en Anna Lee gezelschap houden." Neem een lading van Fanny Neem een lading gratis Neem een lading van Fanny En (en, en,) je legt de last (duw de last) recht op mij Gekke Chester volgde me en hij ving me in de mist Hij zei, "Ik zal je goed maken, als je Jack meeneemt, mijn hond." Ik zei, "Hé wacht eens even, Chester. Je weet dat ik een vredelievend man ben." Hij zei: "Dat is goed, jongen, geef hem maar te eten als je kunt." Neem een lading van Fanny Neem een lading gratis Neem een lading van Fanny En (en, en,) je zet de lading (duw de lading) recht op mij Gonna catch the Cannonball, now, to take me down the line Mijn rug zakt naar beneden en ik geloof dat het tijd is om terug te gaan naar Miss Fanny, je weet dat zij de enige is Die me hierheen stuurde met haar groeten voor iedereen Neem een last van Fanny Take a load for free Neem een lading van Fanny En (en, en,) je legt de last (duw de last) recht op mij