Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gravenhurst Songtekst: black holes in the sand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gravenhurst - black holes in the sand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black holes in the sand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gravenhurst! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gravenhurst en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black holes in the sand .

Origineel

In the small hours I realize what I have done In the small hours I realize what I have done I held the hand that threw the stone that killed the bird that woke the city I held the hand that threw the stone that killed the bird that woke the city and I could not feel the flower in my hand I could not feel the cracks beneath my feet and black holes in the sand

 

Vertaling

In de kleine uurtjes realiseer ik me wat ik heb gedaan In de kleine uurtjes realiseer ik me wat ik heb gedaan Ik hield de hand vast die de steen gooide die de vogel doodde die de stad wakker maakte Ik hield de hand vast die de steen gooide die de vogel doodde die de stad wakker maakte en Ik voelde de bloem in mijn hand niet Ik kon de scheuren onder mijn voeten en zwarte gaten in het zand niet voelen