Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Green Day Songtekst: I want to be on TV

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Green Day - I want to be on TV ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I want to be on TV? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Green Day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Green Day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I want to be on TV .

Origineel

Wanna be a pretty boy
Wanna go on Solid Gold
Wanna date a millionaire
Wanna make people stare

I wanna be on T.V.
Want people to know me
I want to be on T.V.
Started out in 64
Gonna be an omnivore
I wanna make the people dance
Gonna take off my pants

On a magazine
Gonna have some free cocaine
Wanna wear my Calvin Kleins
Then the world will be all mine

 

Vertaling

Wil een knappe jongen zijn
Wil naar Solid Gold gaan
Wil uitgaan met een miljonair
Wil mensen laten staren

Ik wil op T.V. komen
Wil dat mensen me kennen
Ik wil op T.V. komen
Het begon in '64
Ga een alleseter zijn
Ik wil mensen aan het dansen maken
Ga mijn broek uitdoen

In een tijdschrift
Ga wat gratis cocaine nemen
Wil mijn Calvin Kleins dragen
Dan zal de hele wereld van mij zijn