Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gregory isaacs Songtekst: love is overdue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gregory isaacs - love is overdue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love is overdue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gregory isaacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gregory isaacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love is overdue .

Origineel

Listen darlin' Now who's gonna hold and squeeze me tight Now that she's gone out of my life Who's gonna make me feel the way she used to do, yeah Now that my love is overdue Now that my love is overdue I'm all alone in the wilderness Searching to find saint peace and rest Although she wasn't the best girl But she brought happiness into my world And now I'm a prison of loneliness Said I'm a prison of loneliness (That's what I am) Now whose fuss (??) is gonna say goodnight Now that she's gone out of my sight Who's gonna tell me lies and let me think the truth Now that my love is overdue Now that my love is overdue Can you see right now And I don't know just what to do, yeah Now whose fuss (??) is gonna say goodnight Now that she's gone out of my sight Who's gonna tell me lies and let me think the truth Now that my love is overdue Now that my love is overdue Can you see right now And I don't know just what to do, yeh

 

Vertaling

Luister schat Wie gaat me nu vasthouden en knijpen Nu ze uit mijn leven is verdwenen Wie gaat me laten voelen zoals ze vroeger deed, ja Nu dat mijn liefde over tijd is Nu dat mijn liefde te laat is Ik ben helemaal alleen in de wildernis Op zoek naar heilige vrede en rust Hoewel ze niet het beste meisje was Maar ze bracht geluk in mijn wereld En nu ben ik een gevangenis van eenzaamheid Said I'm a prison of loneliness (Dat is wat ik ben) Nu wiens gedoe (??) gaat welterusten zeggen Nu dat ze uit mijn zicht is verdwenen Wie vertelt me leugens en laat me de waarheid denken Nu mijn liefde over tijd is Nu dat mijn liefde te laat is Kan je nu zien And I don't know just what to do, yeah Nu wiens ophef (??) is gonna say goodnight Nu dat ze uit mijn zicht is verdwenen Wie vertelt me leugens en laat me de waarheid denken Nu dat mijn liefde over tijd is Now that my love is overdue Kan je nu zien And I don't know just what to do, yeh