Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grizzly bear Songtekst: deep sea diver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grizzly bear - deep sea diver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deep sea diver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grizzly bear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grizzly bear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deep sea diver .

Origineel

I'm a deep sea diver with my fins And underneath your current I do swim A baker's dozen pertty pearls And when I try them on my toes do curl Cause you, you got everthing that I want The car, the house, the dog You got everything that I want Just keep me a while Just keep me a while Just keep me a while Just keep me a while I'm a deep sea diver losing air And around your laps I swim, but you don't care

 

Vertaling

Ik ben een diepzee duiker met mijn vinnen En onder jouw stroming zwem ik Een dozijn mooie parels En als ik ze probeer krullen mijn tenen Cause you, you got everthing that I want De auto, het huis, de hond Je hebt alles wat ik wil Hou me nog even vast Hou me nog even vast Hou me nog even vast Just keep me a while Ik ben een diepzee duiker die lucht verliest En rond je rondjes zwem ik, maar het kan je niet schelen