Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grizzly bear Songtekst: eavesdropping [simon bookish remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grizzly bear - eavesdropping [simon bookish remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eavesdropping [simon bookish remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grizzly bear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grizzly bear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eavesdropping [simon bookish remix] .

Origineel

I saw you leave the house last night You rounded the bend and came across the porch and stood tall And I've reason to believe That you were eavesdropping on me That you were eavesdropping on me On me On me On me

 

Vertaling

Ik zag je gisteravond het huis verlaten. Je draaide de bocht om en kwam over de veranda en stond recht En ik heb reden om te geloven dat je me afluisterde Dat je me aan het afluisteren was Bij mij. mij bij mij