Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gromee Songtekst: All Night 2017

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gromee - All Night 2017 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All Night 2017? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gromee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gromee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All Night 2017 .

Origineel

There’s a mirror in the sky Shining down on me See my reflection rising high Whit every progress I’ve made I’ve been so many amazing places on my way But there’s nothing like the way the Music takes me high I don’t want your trouble Just a lover and friend Let the music and the moment take us high Let the music play all night, all night Keep the rhythm on all night, all night /5x Superstition controls the mind Until you find yourself Do you believe it? That you and I we’re born to die for love I’ve been so many amazing places on my way But there’s nothing like the way the Music takes me high I don’t want your trouble Just a lover and friend Let the music and the moment take us high Let the music play all night, all night Keep the rhythm on all night, all night /5x AUTOR TEKSTU: Gromee DODANE PRZEZ: malezja Zg?o? nadu?ycie

 

Vertaling

Er is een spiegel in de hemel Shining down on me Zie mijn rising high Whit elke vooruitgang die ik heb gemaakt Ik heb zoveel fantastische plaatsen op mijn weg geweest Maar er is niets zoals de manier waarop de muziek neemt me hoog Ik wil niet dat je problemen Gewoon een minnaar en vriend Laat de muziek en het moment te nemen ons hoog Laat de muziek de hele nacht, de hele nacht Houd het ritme op de hele nacht, de hele nacht / 5x Bijgeloof bestuurt de geest Totdat je merkt dat je Geloof je het? Dat jij en ik zijn we geboren voor de liefde te sterven Ik heb zoveel fantastische plaatsen op mijn weg geweest Maar er is niets zoals de manier waarop de muziek neemt me hoog Ik wil niet dat je problemen Gewoon een minnaar en vriend Laat de muziek en het moment te nemen ons hoog Laat de muziek de hele nacht, de hele nacht Houd het ritme op de hele nacht, de hele nacht / 5x AUTOR tekstu: Gromee DODANE Przez: malezja Zg?o? nadu?ycie