Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo bom gosto Songtekst: apaga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo bom gosto - apaga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van apaga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo bom gosto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo bom gosto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals apaga .

Origineel

Chega, toda vez que você toca nesse assunto a gente. briga. Do passado nada importa, olha bem pra nossa vida,. cheia de felicidade, uma só cumplicidade, nada mais. nos incomoda. Nosso amor é fortaleza, eu já sou realizado. É um mundo de riqueza se eu te tenho do meu lado. Qualquer mar eu atravesso. Qualquer rima vira um verso Vem viver a nossa. história, novos tempos, nosso amor é só vitória. (Refrão). Apaga, tira do peito essa mágoa. Deixa de lado essa cisma que vai me perder. Eu não me vejo longe de você. Por nada, eu trocaria a certeza. Pela a ilusão de querer me envolver com qualquer. prazer (2x)

 

Vertaling

Genoeg. Elke keer als je dit onderwerp aansnijdt, vechten we. Niets uit het verleden doet er toe, kijk naar ons leven,. vol van geluk, alleen medeplichtigheid, niets anders. stoort ons. Onze liefde is een vesting, ik ben al vervuld. Het is een wereld van rijkdom als ik jou aan mijn zijde heb. Elke zee die ik oversteek. Elk rijm wordt een couplet. Leef onze. geschiedenis, nieuwe tijden, onze liefde is alleen overwinning. (Refrein). Wis, verwijder dit verdriet van je borst. Laat die obsessie los dat je me gaat verliezen. Ik kan mezelf niet weg zien van jou. Voor niets, zou ik de zekerheid veranderen. Voor de illusie van betrokken te willen raken bij enig. plezier (2x)