Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo doce encontro Songtekst: se você quiser

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo doce encontro - se você quiser ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se você quiser? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo doce encontro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo doce encontro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se você quiser .

Origineel

Doce Encontro - Se você quiser. Só provei um beijo seu e já me amarrei. Leva à sério eu tô na sua já me apaixonei. Quando dei por mim estava ali em seu olhar. Bate forte coração não dá pra controlar. Que paixão é essa? Não consigo disfarçar. Basta um beijo seu pra disparar. Tô no meu desejo, e agora?. Não da mais pra desligar. Tô vidrado em você. E vou te perguntar. Te perguntar.... Você quer?. Ser pra sempre a minha metade, a mulher. Você quer?. Todo dia acordar do meu lado e sentir. Como é ter alguém sempre apaixonado. Muito mais do que um namorado. Tudo isso se você quiser. Quiser...

 

Vertaling

Sweet Encounter. Als je wilt. Ik heb nog maar één kus van je geproefd en ik ben nu al verliefd. Ik ben serieus, ik ben al verliefd. Toen ik me realiseerde dat ik er was in je ogen. Mijn hart klopt zo hard dat ik het niet onder controle heb. Welke passie is dit? Ik kan het niet verhullen. Gewoon een kus van jou om te vuren. Ik ben op mijn wens, wat nu? Ik kan het niet uitzetten. Ik staar naar je. En ik ga het je vragen. Vraag het aan jou.... Wil je... Om voor altijd mijn wederhelft te zijn, mijn vrouw. Wil je dat? Elke dag naast me wakker worden en voelen. Hoe het is om iemand te hebben die altijd verliefd is. Veel meer dan een vriendje. Dit allemaal als je het wilt. Wil je...