Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo puro acaso Songtekst: me perdoa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo puro acaso - me perdoa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me perdoa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo puro acaso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo puro acaso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me perdoa .

Origineel

Preciso mudar. Mudar minha vida. Tentar compreender. Achar a saída. E corresponder. Vai ver nossa relação. Nem era pra ser. Mas a nossa união. Fez prevalecer. O amor. Que em nossas vidas nunca foi demais. Você sempre foi a parte que me satisfaz. E assim eu levo numa boa. E nem uma outra pessoa. Vai destruir o que a gente plantou. O meu orgulho veio e te magoou. Minha confiança sem você chorou. Foi loucura Coisa à toa. Mas te peço me perdoa. Pois não vivo sem. O amor

 

Vertaling

Ik moet veranderen. Verander mijn leven. Probeer het te begrijpen. Zoek de weg naar buiten. En correspondeer. Je zult onze relatie zien. Het was niet eens de bedoeling. Maar onze saamhorigheid. Ik heb het laten zegevieren. De liefde Wat in ons leven nooit te veel was. Jij bent altijd het deel geweest dat me tevreden stelde. En dus doe ik het rustig aan. En zelfs niet een andere persoon Zal vernietigen wat we geplant hebben. Mijn trots kwam en deed je pijn. Mijn vertrouwen zonder jou huilde. Het was een gek ding. Maar ik vraag u mij te vergeven. Want ik kan niet zonder. De liefde