Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo revelacao Songtekst: sinto muito em lhe dizer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo revelacao - sinto muito em lhe dizer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sinto muito em lhe dizer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo revelacao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo revelacao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sinto muito em lhe dizer .

Origineel

Sinto muito em lhe dizer. Que sem amor a vida passa. Sem a gente perceber. A cor do céu fica sem graça. E a chuva pode dissolver. Os seus momentos de alegria. Quando se tem amor pra se viver. O mundo se enche de luz. E tudo pode acontecer. Se a paixão que te conduz. Pelos caminhos do prazer. Você não deve desviar. E nunca se arrepender. Você precisa de amor. Com esse amor tenha razão. Pra dar um fim na incerteza. E aliviar teu coração. Que a gente mostra com clareza. No calor da emoção. Que nada se perdeu. Eu quero o teu amor, por favor. Não me faça sofrer por você. Já tentei te esquecer. Mas não deu pra evitar. Continuo sozinho. A luz do teu olhar junto ao meu. Me fez acreditar que eu sou seu. Eu quero é te provar. Que ninguém vai tirar. Você do meu caminho

 

Vertaling

Het spijt me dat ik het je moet zeggen. Dat zonder liefde het leven voorbij gaat. Zonder dat we het beseffen. De kleur van de lucht wordt dof. En de regen kan oplossen Je momenten van vreugde. Als je liefde hebt om in te leven. De wereld vult zich met licht. En alles kan gebeuren. Als de passie die je leidt Door de paden van plezier Je mag niet afwijken. En er nooit spijt van hebben. Je hebt liefde nodig. Met deze liefde heb reden. Om een einde te maken aan de onzekerheid Verlicht je hart. Dat de mensen het met openheid doen. In het heetst van de emotie. Dat er niets verloren is. Ik wil je liefde, alsjeblieft. Laat me niet lijden voor jou. Ik heb geprobeerd je te vergeten. Maar er was niets aan te doen. Ik ben nog steeds alleen. Het licht in je ogen naast de mijne Liet me geloven dat ik van jou ben Ik wil je bewijzen Dat niemand zal nemen Jij uit mijn weg