Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo revelacao Songtekst: vem ficar comigo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo revelacao - vem ficar comigo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vem ficar comigo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo revelacao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo revelacao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vem ficar comigo .

Origineel

Eu já fiz o que pude, cansei de sonhar. Essa sua atitude me fez despertar. Impossível evitar essa dor. Pra ganhar seu amor, fui ousado demais. Fiz canção, mandei flores, de tudo. fui capaz. Impossível evitar essa dor. Sei que eu vou sofrer. Sem viver no seu mundo. Pensamento é você, quase a todo. segundo. Saudade me invade, traz a solidão. Me sinto algemado por essa paixão. Por mais que eu faça, não sei. te esquecer. Felicidade posso jurar, meu amor. Vai ser nosso abrigo. Querer te amar e não te tocar, meu amor. É um castigo. Escute a voz do seu coração. Vem ficar comigo

 

Vertaling

Ik heb gedaan wat ik kon, ik ben moe van het dromen. Die houding van jou heeft me wakker gemaakt. Onmogelijk om deze pijn te vermijden. Om je liefde te winnen, was ik te brutaal. Ik maakte een liedje, ik stuurde bloemen, ik was tot alles in staat. Onmogelijk om deze pijn te vermijden. Ik weet dat ik zal lijden Zonder in jouw wereld te leven. Gedachten zijn van jou, bijna elke. seconde. Nostalgie overvalt me, brengt eenzaamheid. Ik voel me geboeid door deze passie. Wat ik ook doe, ik kan je niet vergeten. Geluk kan ik zweren, mijn liefste. Zal onze schuilplaats zijn. Om van je te willen houden en je niet aan te raken, mijn liefste. Het is een straf. Luister naar de stem van je hart. Kom bij me logeren.